Skjortor!

Tralalalal tjaa, long time no see! As you dontknow yet... älskaar jag skjortor, har alltid gjort det o förr skämdes alltid jag för det eftersom jag trodde alla skulle lägga snea blicken på mig men sen insåg jag att jag e jag och jag ska stå för det jag älskaar.. SKJORTOOOR! har faktiskt många men har typ inte gått runt med dom än men har faktiskt börjat med det HERE in philippines. I waant these..
Peace!

Happy new year - 2012 !

- Philippines. :D

älskaaa!

En cover av tungaaa filippiner

My guitar is a part of my life

Vill spela Gitarr, har inte gjort det sen vi landa på Philippines, kan inte för tog inte med mig min gitarr, Vill men mamma har fortfarande inte köpt en till mig, väntar bara tills Jul just nu för då får jag äntligen börja jamma igen!

Brist på rubrik.

Snart blir det UTGÅNG med la famillia, vi ska tydligen gå och BAADAA SOOLAA BAADAA! hihi. Det är många som frågar Om JAG mår bra eller så för att det står tydligen i svenska nyheter att i Filippinerna är det knas just nu & därför ville jag bara säga att jag mår bra och allt knas händer inte på stället/delen i filippinerna där jag bor på, alltså Luzon, allt knas händer längre ner i Filippinerna i delen som heter Mindanau. Puss o kram till alla som oroade sig. Peace!

Svar på kommentar (problems, boys, my life..)

  1. Vart gjorde du din header?? skiiit fin :D - Joanna
Svar: Hihi tack! Jag gör alla mina headers genom Photoshop ;)

2.  Hej Angie, är du ok. för jag hörde om vad som händer nu i Filipinerna och undrar om du och din familj är ok?     <3 - Elham
Svar: Åh va gulligt av dig som oroar dig :') Jag hörde faktiskt oxo om vad som händer nu i Filippinerna men som tur bor vi inte på dem ställerna men det är hemskt.. många har dött :( men min familj mår fint thx för att du frågar !<3

problems, boys, my life..

Var finns du när man behöver dig.. Fortfarande har jag inte fattat hur du fick mig att hoppas.. hoppas att vi kunde ta nästa steget längre fram i framtiden. Du säger att du inte är som dom andra, att du är annorlunda.. annorlunda kanske du är men på ett felt sätt enligt mig, du måste ta d nästa steget i ditt liv, hoppa ut ur ditt lilla skal och visa att du är MAN och klarar dig på egen hand. Kompisar dom finns alltid där, dom kommer och dom går men Du är alltid kvar.. kvar i din kropp. Väx upp please. Hatar den känslan nivet när man får känslor för någon som verkar mogen men när man väl står face 2 face med den, så är den så omogen att det inte längre går att beskriva vad omogenhet är längre. Det här har hänt mig många gånger så drf är jag van när det gäller sånt här.. Har bara gråtit en enda gång för en kille men det var för att han var som min bästis o efter allt blev han som ett spöke, en främling för mig, en person som bara gick förbi utan att hälsa i skolan.. precis allt förändrades, speciellt HAN. Ångrar inte en enda sekund av vad jag har gått igenom med han som nära kompisar men ångrar tyvärr allt som hände efter det.. Aja skiit ii hahah pallar inte längre tänka bak i tiden. ''God made you who you are, and you're not different than anybodyelse'' Peace!

What makes u beautiful (Boyce Avenue)

peace & gdnyt!

If i were a boy, i wouldn't want to be a girl cause they are to drama sometimes.

Tjaaa, älskaar philippinerna asso, det är awesome men varmt, trafiken här är oobeskrivlig -.- Iaf igår kom vi hem från den långa 2dagars resan med bil.. det var super kuul jag lovar det var skiit vackeert i dom ställena vi åkte till occh maten asso ÄLSKAR JOLLIBEE och nästan allt hahah men luften här är ganska svår för mig att andas in, spec på gatorna där man känner nästan bara lukten av gas, bensin och massa annat..
jaa iaf idag har jag typ nästan bara sovit, sjuukt braa !
omg justee.. idag skulle jag till SM (ett stort köpcenter) men sov tyvärr -.- så det blir imorn då. Saknar alla skiiit mycket haha t.om mina enemies.. men mest av allt Min pappa, mormor, Sohaila, Nada, Elboo och massa meeer :) Aja kommer ändå få chatta med dom senare när kl är 00:00 här och då kl är 17:00 där ! Cyaa. PEACE!

13/12-11 Saknar dig pappa!


Philippines

I'm framme i det varma landet... om jag inte dör asso. Saknar pappa... jätte mycket, kommer inte få se honom på 6veckor förrutom dom tiderna vi kommer chatta via Skype, aja jag mår jag venne vad.. är yr, snurri o allt möjligt :( vill verkligen njuta av värmen men tyvärr så kan jag bara säga att den tar kol på mig just nu. Spydde typ många gånger i två stora gånger, och i hate to puke jag svär :( Imorn ska vi vakna tidigt på morgonen för sen ska vi dra mot mammas killes jobb och tydligen simma, alltså ''i mean'' vi barn ska simma medans han jobbar på samma ställe (niiicee) har verkligen saknat simmningen men problemet är oxo att jag har problem med simmningen haha ''awkward'' men aja ska försöka fixa det. Puss så längee Peace!

One more thing: Packing = Cheeck !

(min yngsta lillebror på bilden)

Brist på allt

hd-wallpapers-1
Vintern närmar sig brooder! Tuur att jag ska vara i Philippines när det börjar snöa här i Sverige då! Just nu sitter jag i mitt rum, framför datan, tänker på 0,0 saker, är helt hjärndöd och är bara excited inför resan! Men under resan kommer jag oxo plugga, plugga mycket.. så i guess att det kommer inte bara att handla om att njuuta av semestern utan måste även plugga håååårt! Kan inte sova.. -.- Kommer säkert att somna på flygplanet, venne. Iaf jag har värsta rädslan när det gäller flygplan.. Dt känns som att jag kommer dö :O fyfaan driiiver men aja skiit iii.. Måste fortsätta med att fixa saker och ting nu så Peace!

I'm dying hahaha..


Bye bye is a horrible thing to say...

Ca 9timmar kvar sen ADIOS AMIGOS!! Jag åker till Filippinerna... Kuuul ska det bliii men kommer saknaaa mina två älskliiingaaaar mest av allt min falafel och min pottpott (Nada,Sohaila) & min mormor och pappa såklart! Och massa mer!! Fyfan jag vet inte om jag är excited eller inte för för det första; är jag livrädd för flygplan -.- och för det andra jag vet inte hahahah men iaf idag var jag en sista dag med Nääda och Pottpott, vi åt på Daisys och hadeee en AWESOME TIME 2GETHER.. synd att inte Elham kom... Iaf måste nu börja städa för miin lillasyster ståår här och skriker på mig, she wants to kill me broo! Aja puss på er :*** PEACE! P.s kommer blogga i philippines + göra videoinlägg igen!!

Life is good.

Sitter hemma i mitt rum och tänker (föööör mycket) Det är nu bara två dagar kvar, sen HEJDÅ sverige och HEJ philippines.. fyfaaan va skönt men ändå inte för kommer sakna alla :') Men kommer hem såklart med nånting till dem ;) Aja snart ska jag dra till gården och plugga med others till So provet (andra världskriget) SVÅRT!!! har oxo ett till prov imorn (teknik) fan va stressigt men aja ska göra mitt bästaaaaaa för tomorroow är det min sista dag i skolan! Peace!

RSS 2.0