Magandang Gabi


Min Ängel

Min älskade lillebror :*

Hinner inte m allt, en sak i taget.

Tjaa har inte kunnat blogga på hela dagen för att jag har suttit barnvakt åt min lilla älskling men som ni vet så har jag prao imorn m elham ååå kuul kommer det att bli hoppas jag, Iaf jag bloggar kanske under praoen genom mobilen o kanske säger vad som händer o så heheh men annars så bloggar jag bara när jag kommer hem. puss så länge.
peace!

Godnatt

:love:

Jag ska börja videoblogga?


What a morning!

Godmorgon people ska äta frukost men.. idag vaknade jag upp med att  en hund sitter i köket på vårt golv.. Jag bah: WTF!? Sen berättade min mamma o min syrra historian bakom allt och det var så att hunden hade vart ute hela natten enligt grannarna.. dvs Matten lär hunden vara ute hela kvällen byhimself *stupid idiot* Man lämnar inte sin egen hund utan mat och värme och allting bara utanför porten en hel natt.. grannarna säger att det inte heller var första gången MEN VERFÖR RINGDE NI INT POLISEN DÅ töntar -.- tänkte jag. Aja först så tänkte jag åååååh låt oss BEHÅLLA DEN sen efter att hunden hade vart här en ganska lång tid började han JUCKA med sin rock JAG BAH: OOOOOMG snälla jag vill inte ha hunden längre ge den till grannarna... jag störde mig grovt mkt på att den började jucka o såååå. Om jag nu skulle få välja att få en hund skulle jag vilja ha en tjej! aja puss så länge.
Peace!

Prao m Elboooobo


I'm off

I'm off to sleep soon. Sista inlägget för idag. puss.
peace!

When i'm bored i sing tyvärr hihi.

HHAHAHIHIHIHOHOHOHO
(fuckade face uttryck, osminkad... men aja hade bara tråkigt så sjöng lite hahahahahahah)
Haters make me famous.. hahah
peace måste plugga lite.

Godnatt!


Inspiration #6


Omg fuck this.

(kill me please)
FAN FAN FAN jag glömde min mobil i skolan... -.- i skåpet... JAg dööör vill bara gråta :( ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! får damp!
Tänk om den e borta!!!!!!!!!!!??????? JÄVLA fuck.

hemma

äntligen hemma.. kom nyss hemfrån skolan. Jobbiiiig daaag föratt trodde ju att jag skulle ha SO prov idag men NEJ jag ska ha det imorgon -.- Aja iaf kan alla målen nu så hihihih stolt över mig själv.. ''yeeey miii'' Aja just nu är jag barnvakt åt mina småsyskon som leker m grannarna i våert vardagsrum.. dom spelar wii. Iaf puss så länge skriver mer snart. Ps SPRIIIIIIIIIING IS COOMING!!!
Peace.

Kan inte sova

omg... kan inte sova!
ska försöka lyzzna på musik.. puss.

Feeling great while i can

GODNATT feeling awesome.. för att jag kan alla målen till provet :D (jag kmr ha imorn) puss.
Peace!

Ny header - Check!

Klart m allt puss så länge.... Måste plugga, SO prov imorgon.. FAN dö dö dö.
Peace!

I'm dying


Hos mormor

tjajaaaaaaa, sitter i min mormors vardagsrum m pappa.. pappa hälsar på idag så vi är här hos mormor. puss hej.
Peace!


Godnatt för idag.

gammal bild.
pusspuss  har vart en OKEJ dag but love life just nu puss.
Peace.

Omg för HET, om jag inte dör asso..


Tamad

Pallar int mer .... Har d här jävla träningsverken från igår.. kan fan inte röra mig.. Iaf egentligen skulle jag till andra hemmer m elham men eftersom jag int hann fixa mig o så + har ont i hela kroppen så antar jag att det int blir det men hon gick iaf såå.. aa. Idag blir det visst int mkt.. jag sitter barnvakt åt mina småsyskon sen kanske träffa pappa o efter d film m la famillia. puss så länge.
Peace!

Goodnight


Jersey shore, episode 11 (Last episode)

Det här är den sista :(

Flottsbro

Tjaballakabeeey! Idag var jag i Flottsbro och åkte skidor. IT WAS AWESOME! hade verkligen saknat att åka skidor.. iaf idag kan jag verkligen säga att denhär dagen var bland dom roligaste i mitt liv! Skulle vilja göra om det för alla hade skiit kul och precis allt var Awesome. Bilder från idag kommer läggas upp lite senare eftersom just nu är jag ganska trött efter allt, puss.
Just nu ska jag typ till min brorsas rum och pröva min mikrofon om den har samma kvalité som förraåret då jag fick den sen venne vad jag ska göra...
Peeace!

Nattinatt broe, hoe, my friend? - No.


Skidor

Imorn BLIR det SKIDOR åååh gud vad jag har saknat att åka skidor (åkte förraåret me min klass i hassela 5dagar)
YEEY skiit excited.. hoppas bara på att inget går snett imorn. Aja iaf nu måste jag tänka på vad jag behöver till imorn (varma-kläder, matsäck, and i don't know what t say next) Just nu är jag barnvakt återigen för mina småsyskon eftersom d e min mamma som är ute och köper aa u know all i need and that sheet. Lav u MAMI. Skulle kanske träffa Elham sen, ellr snart men måste först vänta tills mamma har kommit hem. puss så länge!'
Peace!

Diggar snubben


Power of love #3


Blogg paus...

Måste börja fundera och lägga mer tid på min utbildning just nu eftersom det känns som om jag börjar sänka med pluggandet och därför bestämde jag mig flr att ta en lite kort bloggpaus tills jag har åkt upp i min gamla kurva igen .. u know.. Puss så länge.
Peace!

Home

Tjabaalabaley, snart ska mamma, min syrra, moster och kusin gå,åka till Hallunda och dvs JAG blir lämnad hemma med bebisen och min äldre syrra.. yeah fun... -.- Iaf idag blir det myspys/familje kväll yipii :) Puss ska fixa min syrras blogg nu bye.
(så vacker jag e)
Peace!

Jersey shore, episode 10

Här är en till (den senaste)
(För att starta videon tryck på: ''Close Ad and Watch as Free User'' sedan tryck på ''Start Video Now'')
(välkommen).För dig som är en ny läsare i min blogg.. hittar du episoder på Jersey Shore på kategorin ''Jersey Shore episodes'' i min kategori-lista i min sidmeny.
(och för om du undrar varför jag började att lägga ut från ep.9 ÄR för att jag började igår med att lägga ut dom ;) )

Vår

VÅREN närmar sig.. eller är den redan här men iaf SNÄLLA bilisan mo nakakatamad mag intay!
Peace!

GoodMorning people!

Vacker mogon - Nej, inte så men men IAF idag vaknade jag runt 12tiden med förskyllningen som jag har haft nu i en hel vecka, febern som jag har haft nu i 3dagar och lite av min ögoninflammation (som faktiskt håller på att bli frisk) Det jag vill komma fram till är att jag FORTFARANDE ÄR SJUK... Men iaf känner mig enormt mkt bättre än vad jag gjorde innan eftersom jag faktiskt fick äntligen duscha igår hihi låter wierd men aa. Idag blir det ETT MÅSTE plugga på KEMI eftersom på Tisdag blir det nationella prov på det i NO så måste plugga skiten ur mig. Puss så länge.
Peace!

Jersey shore, episode 9

(För dom som kollar på Jersey Shore) Ska jag kanske börja lägga upp de ''senaste'' episodes från Jersey Shore, är du en av dom som kollar på dethär så HERE YOU GO a free episode ;)
För att starta tryck på ''Close ad and Watch as Free user'' sedan kommer det stå ''Start video now'' Tillsist är det bara att njuta ;)

OBS! EPISODERNA LÄGGS UT ENDAST PÅ FREDAGAR/LÖRDAGAR I MIN BLOGG.

Never judge a book by its cover

Nu - Jersey Shore sen direkt till sängs! puss och ett GODNATT i förväg ;)
Peace!

Barnvakt återigen

Bild från sommarn 2011

Lär känna dina kompisar först innan dom lär känna dig o dina svagheter före.


Dying

LIIDER groovt fortfarande eftersom jag fortfarande är sjuk.... -.- dvs gick int till skolan idag.. sitter hemma i mitt rum och ruttnar... Aja puss o man får hoppas på att bli bättre innan måndag...
(random bild bara)
Peace!

Film

TJAABBAAAA SITTER I VARDAGSRUMMET O BLOGGAR VIA MOBIL IAF FILMEN HETER CRANK: HIGH VOLTAGE.... PEACE!VÄÄÄÄ

I did my best, but i guess my best wasn't good enough

Dagen innan jag blev sjuk.

Unforgetable road trip to The Philippines #1

Arlanda - Sverige
I flygplanet mot Amsterdam #1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
Framme - Amsterdam Holland #1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
FRAMME IN THE PHILIPPINES..
Resan tog sammanlagt 21timmar..
TO BE CONTIUED....

GoodMorning people!

Dagens Lätta frukost till MOI ofcourse.
Och idag är jag ffr sjuk -.- Igår kväll mitt på natten började jag oxo helt plösligt BLÖDA-näsblod!!!! Har typ inte gjort det på hur länge som helst... det är int klokt asso! Jag måste också be om ursäkt till Elham eftersom egentligen ska vi vara ute och leta efter prao platser men eftersom jag e sjuk så kan jag intee.. undrar va hon tänker..? Aja idag är jag oxo kort babysitter åt angelo men har en medhjälpare min Styv lillebror som är lika gammal som min andra brorsa (dom är 9) Iaf, eftersom Angelo nu sover ska jag kolla lite på PINOY BIG BROTHER sen får vi se vad som händer.
(min lilla Angelo)
(this is my styvbrorsa, han längst fram)
Peace!

Godnatt!


Nu


Fortfarande sjuk

min mamma säger att jag inte får gå t skolan imorn eftersom jag ffr e sjuk. puss så länge!
(random bild)
Peace!

Svar på kommentar

Tack Wiliam för den fina kommentaren. Svar fick du på din blogg :)

STOP KONY 2012 - SPRID, SHOW PEOPLE THAT U CARE

Om du inte har en aning om vad jag bablar om just nu rekommenderar jag denna video DEN FÖRKLARAR ALLT - helt klart VÄRD ATT SE PÅ! share this video på din blogg, visa att du har hjärta!

They took my HEART away!

ÅÅÅÅÅH GUD VA JAG ÄLSKAR DOM, as grymma

Älska mig

Jag, bokstavligen brukar int gilla ''svenska'' filmer (ta int illa upp) Men så är det bara. But den här filmen är väldigt inspirerande, jag blev t.om tårögd. Jag rekommenderar denhär filmen till alla ungdomar som ser, har, har vart med om MOBBING.

Megan Fox

Har länge & ganska många gånger sett den här reklamen på MEgan Fox (om att få träffa henne) Det är en marabou reklam om en ny snack,choklad? i guess.. Men iaf, det jag ville ta up är att hon ser verkligen annorlunda ut på den här reklam bilden.. eller har jag fel? (enligt mig.. är hon väldigt olik hennes utseende på denna bild) Men d skulle int heller förvåna mig om d fortfarande var hon, ellr att ni tycker motsatsen eftersom everybody changes by the time.. Jag förstår det, men Iaf vad tycker ni??
(reklam bilden)
(Hur man ''ser'' hennes utseende på andra bilder)
Megan Fox renewed 2012

VANGIE

(I'm a pinoy, filipin btw)


Vår

Säg HELLO till Våren cause here it comes!

Ögoninflammation

Godmorgon, idag är jag hemma eftersom jag har feber, förskyllning och ögoninflammation Allt började visst i skolan igår (under skoldagen) Sen efter att ha vart ute en stund i skäriz m Nada, Sohaila och Elham blev mitt öga visst värre, vaknade upp med värsta slämmet, ögonbajset i mitt högra öga... I was like ''omg fuck this..''
Jag lider just nu för har liksom inte haft det på över 1år typ ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
Peace.

Godnatt!


Vänförfrågningar - irriterande

Hur pallar man... Jag är skiit lat när det
gäller att acceptera vänförfrågningar haha sry
but that's true.

Kläder - idag

Tjocktröja (grå) - mammas...
Linne (HM) - 49:-
Tights (svarta m dragkedja) - 179:-
Halsband (korset, rossary) - från Claudiiii

Min gitaara - en del av mig


Inspiration #5


Statestik - let seee...

(90 dagar)
Får int så mkt besökare.. hmm Men dt hindrar inte mig från att blogga ;) många brukar oftast ta detta på allvar o dt är d som är synd men aja puss.
Peace!

Just nu


Sick? or not.

Tjaa va hemma idag... gick inte till skolan föööör sanningen var att jag skulle ha prov idag (Bild prov) Och jag kunde inte ett SHIIIET.. so i decided to stay home och säga t min mamma att jag inte mådde bra.. tillslut blev jag ''ÖGAD'' dvs jag fick feber (blev lite sjuk på riktigt) Men bara i början på dagen sen efter typ 2timmar blev jag frisk hihi. Ehhm satt sedan framför datan och typ kolla på serier o sånt, sen ringde jag elham och hon var tydligen oxo hemma (hade en annan explaination) hahaha vilket sammanträffande tänkte jag. Sedan berättade hon att ALLA sa att BILD provet inte alls var svårt! -.- FAN tänkte jag. Aja iaf jag gör provet imorn då!

Snart

Snart kommer jag kanske börja videoblogga igen.. hahaha kanske! Eller bara göra random videor om mitt liv, mina åsikter, osv.. We'll see when i got the uportunity (stavning?) and the time to doo this kind of shieeets aja puss.
Senare ikväll blir det familje bonding.. lite film, chips, godis, jamming osv :)

anong sabi ng utak ko..

Asso det är meningen att jag ska NU sitta och plugga skallen av mig, leka sådär MVG barn, visa mina föräldrar att jag gillar plugget MEN NEJ den här datan fcking distraherar mig.. Måste plugga men nånting i min hjärna säger alltid ''Okej snart om 5min.. elr okej.. 10min.. elr 15-20 skulle int vara mkt'' Sen har det sådär gått 4 timmar utan att jag har gjort ett enda shit av d jag egentligen borde göra. Aja måste väl försöka.
peace!

3/3 - 2012


Just nu

(gammal bild på mig & henne som jag hittade på Fb - hennes profil)
Snackar m elmoo i lur just nu, senare: plugga. Ett tips för dom som har svårt med att plugga.. gör som ELHAAAM (tjejen på bilden) - plugga i badkaret HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Inspiration #4


Städat rummet - CHECK!

Äntligen klar med allt städandet! Carro min lillasyster hjälpte mig btw.. Ellr asså hon var tvungen eftersom vi delar rum hahah, aja idag blir det typ plugg, mer städning kanske en sväng t skäris sen får vi se vart tiden leder mig. Puss. Peace!

Live your reality as if it was your dream


It's time for sleep

Godnatt..
Puss, peace!

-

suck my dig bick.

you that read wrong.

you read that wrong too.I'm not you king, i'm your queen

Att vara Osminkad känns AWESOME man känner sig frii hahaha - ren.
Ska snart duscha sen blir d en titt i skäris kanske om jag orkar. puss
Peace!

IT'S FRIIDAAAY


Inställt once again

Idag blev det inte heller nånting.. ännu en upp skjutning. NAKAKAINIS. Iaf egentligen skulle jag ut med elham och leta efter prao för att lappen om prao skiten ska in den här måndagen som kommer.. och problemet e jag kan egentligen inte den här helgen eftersom jag har prov att plugga till (BILD prov) Och jag har liksom MVG i bild så pallar inte göra min bildlärare besviken och sluta provet med ett G... Aja skiit i saken d blir på söndag ist det där med att leta prao.

Dagens konversation

Mamma - Carolynn, men herregud ät upp din mat! kolla din kuya (RJ) och Benedict har redan ätit upp..
Carolynn - .... humlar med ögonen...
Mamma - Men ät nu, wag ma tigas ang ulo.
Carolynn - (hon måste leka smart) Men asso dom åt före mig för dom tog två potioner, jag har bara tagit en! -.-
Jag - Asso hahahaha.. aa d det som är problemet dom tog mat två gånger och du en gång och fortfarande så åt dom före dig??? O.o
Sen... TYSTNADEN som uppstår när hon vet att hon har fel.
THE END!

You light up my night like nobody else

Mi hermano menor :**
Godnatt... & SRY SRY SRY för att jag inte har gjort inlägg på längee.. Orsaken är att jag e väldigt upptagen just nu ellr var dom här senaste dagarna, ska försöka skriva mer från och med idag.. bye puss! P.s Kan inget LOVA bara FÖRSÖKA !Peace!

RSS 2.0