No more shining for sweden.

Goood morning 2all of u... åt precis frukost men just ni Sitter jag och njuter av solen... nej skoja, det finns inte ens sool längre i sweden.. -.- Men snart ska jag & mi familla åka bort låååååångt bort till philippinerna, ett land där det bara är soligt varje dag!! :D snart ska jag help my sister med hennes blogg, hon vill tydligen att jag ska göra en makeover på den tihi*! Aja Peace så länge!

gammal men älskaaa !


I wanna go my own way

Tjabaaaa! sitter o är super uttråkad... vill ha kul :( ! aja that's my life i guess. Iaf idag kom Tita vergie hem till oss med hennes barnbarn Bonbon (som han heter) ,han är 18år och kommer från filippinerna. Eftersom han inte kan svenska och vet nästan 0,000 om områden runt röda linjen har jag och min sistaaa bestämt oss för att visa runt, börja umgås me honom så att han börjar känna sig tryggare o för att han ska trivas osv (han är en supeeer snäll kille som älskar att rappa btw) Aja det var det. Nu ska jag till mammas rum och kolla vad Angelo gör såå PEACE!

I miss him, but i can't say it because he's to cold.


Grow up please.


Gymnasiemässan

Hellubelluuu imorn är det gymasiemässan o jag ska diiiit ! (med alla 9or i vår skola) + alla 8or tydligen... Iaf hoppas dt blir kul och inte lngtråkiiigt. C you there om du som 9a ska oxo diiit!! Peace!

älska det du har innan det blir till vad du hade.


Min humor, I'm sorry hahahaaa


too sääxyyy

måste ha...
peace!

Must have!

Måste måste måste bara köpa det häääääääär spelet dööör för den just nu haha wierd men måste!!! :D Den e gryyym!! right!?
Kommentera om du håller med att den e grrym eller om du vet något mer om spelet! Peace!

Made a wrong turn once or twice...

Hola amigos... sitter i kökeeet, gör ingenting, tänker men inte så mycket. Läxor, en fuuuuuuuuuul skaplig ide -.- har fullt med läxooor att göra under helgen. kul? -NEJ! Iaf igår va jag o hela gården på bio (gratiiis) hehe dt va int så kul men det var helt okey :) filmen sög men popcornen va goda hahah. Aja whateveeer.men nu ska jag fiiixa disken sååå. Peace!

It's okay not to be okay.

Tjabaaa, kollade nyss klart på film me min syrra (apornas planet) Gryyyyyyym film asso!! rekomenderar den till dom som inte har sett den än... Iaf igår fick vi(jag) veta något nytt som handlar om resan till the philippines, jag sa ju att jag skulle åka den 10dec men igår fick jag veta att jag åker den 9 (alltså på en fredag) :( ... Idag btw var det prov samt redovisning o det gick int braaa för redovisningen gjorde jag inte ens o No provet venne hur det gick men skiit ii satsat bättre nästa gång I swear! Iaf efter skolan gick jag inte direkt hem utan va med min Pottpott o Elmooo. Vi tränade till en musik uppgift men så som det var tränade inte vi enligt mig hahahah vi hade bara kuul :D sjöng lite,mkt och spelade mm. Aja ska plugga till matte provet som är imorn men bara till A-delen. Puss, Peace!

My taste, must see.


Boy I really miss u..

Sitter i rummet,  lyssnar på muuuziic och nu ska jag äta så ciao for a minute..

Dop

Idag blir det Dop för min yngsta lillebror Angelo som har precis blivit 5månader :) Mycket jobb o skit idaaaag att göra så Peace, senare kommer Elham o hjläper till. Peace!

Sa wakas.

Äntligen klär.. okej nästan men fortsätter imorn. Peace!

Just nu.


Take a deep breath..

Omg faan va jag har ont i min rygg av att sitta framför datan så länge och leta efter fakta om So skiten (målen).. Måste nu bara plugga in allt i mitt huvud. puss o bajs. Peace!

friends let you down but god never will.

Längtaaar längtaaar så jävla mycket till 10dec hihi ! Kan tyvärr inte sluta tänka på det, just nu borde jag egentligen sitta och plugga till So men jag har visst fastnat vid datan.. fan. Aja ska nu gå och försöka plugga en snabbiiis Cyaa never wanna Byaa ! Peace.

It's time to face the mirror and realize that being different is okey.

Satt nyss o kollade på ett awsome program - The Voice med min brorsa genom datan. Dt är typ som idol, x-factor, talang mm bara att den här gången handlar allt om rösten, ''the judges'' kan inte se dig förrän dom vänder sin stol och det kluriga är att det är inte alltid alla som kmr att vända på sin stol (det krävs mycket ansträngning) men dom som nu gjorde det kommer inte bara att få ge kommentarer till den som uppträde utan den som uppträde är tvungen sen att välja vem av de domarna (som vände på stolen) man vill ha som coach/tränare till nästa steg på tävlingen. Den är as grym, älskar sånt här ! Peace!

19:21


You light up the view

Sitter hemma o det är chill, njuter av livet men inte läxorna.. åh va jag börjar hata 9an men samtidigt älskar jag 9an eftersom i'm happy with my resultat jag har fått på proven och så, dessutom höjde jag mitt G till VG på geografi :D Betygen gäller det här året, så äre bara!!

mobil bloggning

HIHI KAN BLOGGA MED MOBILEN... VISSTE INT DET, IAF JAG FATTAR INTE VRF JAG E VAKEN NU NÄR JAG BÖRJAR KL 10:00 HIHU AJA TROR JAG SKA SOMNA OM NU NÄR JAG ÄNDÅ LIGGER  KVAR  PÅ SÄNGEN. PEAACE!

4veckor och 1dag kvar!

Om jag nu leker sådär ''exakt'' så åker jag om exakt 4veckor o 1dag, NICE! :D I'm so excited för jag har int åkt till filippinerna på 6hela år!! i know..... Men det finns en sak jag int kan få bort från mina tankar o det är att vi ska åka flygplan och jag är liksom skiiit rädd för sånt.. Aja god never let us down. Peace.

00:27

Chaaaaa i'm bored.

I wont change for anybody.

Pappaa är på besök hemma hos oss idaag o ska tydligen sova här. -Ja, mina föräldrar är skillda men dom är ffr kompisar så det är helt okej för mamma att pappa är här! Right now lizznaaar jag på music and diggin it haha driver men nee, känner mig bara lite hype o så..
Peace.

Just sayin

Orkar tyvärr inte längre att vara ett freak som satsar på att få 1000000000000 besökare som förr.. men just nu bloggar jag bara lite då o då, liksom när jag har lust ;) heheh but that's just me! And i wont change for u/her/him or anybody. Peace !

Älskar snubben asso


Long timee no see

bbilderna - ett av ställerna vi ska till in the philippines..
Tjaa ville bara säga att jag har int kunnat skriva på länge (sen den dagen ja börja 9an) för att det har varit så himla stressigt o så men iaf.. den ??? december åker jag bort :D o då kmr jag säkert lägga in många bilder o sånt men aa vi får väl seee puss. EXCITED !

Min.

alex pettyfer

RSS 2.0